ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

Μανώλη Θαλασσέλλη Γεωπόνος Τ.Ε. M.Sc. & Σάρδη Σταματία Γεωπόνος M.Sc.

Mini Verde

Για υψηλή αισθητική τελειότητα!
Η νανοβερμούδα MINI VERDE είναι νέας γενιάς πιστοποιημένος χλοοτάπητας. Εκθαμβωτικής ομορφιάς, σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέται κανείς με τη πρώτη ματιά εάν πρόκειται για φυσικό χλοοτάπητα! Έχει ιδιαίτερο πράσινο χρώμα και ιδιαίτερα λεπτό φύλλωμα. Προσαρμόζεται σε μεγάλη ποικιλία τύπων εδάφους. Διαθέτει ιδιαίτερα συμπαγή και ομοιόμορφη επιφάνεια με πολύ μεγάλη ριζοβολία και μικρό διάστημα ληθάργου.
 

Έχει ιδιαίτερο πράσινο χρώμα και ιδιαίτερα λεπτό φύλλωμα. Προσαρμόζεται σε μεγάλη ποικιλία τύπων εδάφους. Διαθέτει ιδιαίτερα συμπαγή και ομοιόμορφη επιφάνεια με πολύ μεγάλη ριζοβολία και μικρό διάστημα ληθάργου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Ιδανικό για χώρους όπου απαιτείται αισθητική τελειότητα. Είναι κατάλληλη για χρήση σε σπίτια, αθλητικούς χώρους και ειδικά για ταρατσόκηπους και τα greens των γηπέδων του golf.


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ
Μεγάλο εύρος στο PH εδάφους (5-9).


ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
Εξαιρετικής αντοχής στη ξηρασία και τη ζέστη. Μπορεί να αντέξει πάνω από 45οC. Έχει το μικρότερο διάστημα ληθάργου του είδους της.


ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΧΡΗΣΗ
Γρήγορη ανάκαμψη στη φθορά.


ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ
Μέτρια έως καλή. Καλύτερη από το Δία.


ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ
Εξαιρετική αντοχή με ελάχιστα αποθέματα νερού. Αντέχει μέχρι 6.000μS/cm αγωγιμότητα νερού και αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές νερού.


ΥΨΟΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΤΟΣ
Εκπληκτικά χαμηλό ύψος κουρέματος. Μπορεί να κουρευτεί στα 5 χιλιοστά (0.50 cm). Σε ειδικές περιπτώσεις (golf greens) μπορεί να κουρευτεί ακόμα και στα 2,5-3,0 mm.

* Οι αναφερόμενες ποσότητες ποτίσματος είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνουμε υπ\' όψιν τον τύπο του χώματος, τις επικρατούσες θερμοκρασίες καθώς και άλλους παράγοντες όπως το μικροκλίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αθήνα Ολύμπικο »